Passion for bæredygtige løsninger

Jamie Baker står bag JB Murer. Jamie har været i branchen siden 1988 og har bred erfaring med forskellige former for mure-, støbning-, flise- og pudsarbejde. Han arbejdede for første gang med kalkmørtel i England, da han var 18 år gammel – og det har holdt ved lige siden. JB Murer udspringer af Humlebæk Facaderenovering, som Jamie Baker har drevet siden 2010 – læs mere om Humlebæk Facaderenovering

Jamie Baker

Både kalkprodukterne og æstetikken kendetegner Jamies arbejde. Det ekstra ’touch’, han lægger i opgaven, er drevet af hans fornøjelse ved smukke bygninger – både nye og gamle.

Uanset projektets størrelse går Jamie til opgaven med respekt for husets arkitektur og dine ønsker – og han rådgiver altid om den løsning, der er den rette i forhold til dit hus’ nuværende tilstand og bæredygtige fremtid.

Desuden er der mange kunder, der sætter pris på, at Jamie selv er med hele vejen fra besigtielse af opgaven til dens endelige udførelse – det betyder nemlig, at du med én kontaktperson ikke skal bekymre dig om, at informationer går tabt undervejs.

Ring til 6024 4139 eller skriv, så finder vi ud af, hvordan JB Murer kan hjælpe dig med dit bygge- eller renoveringsprojekt.